محل تبلیغات شما

فر فن دار یا کانوکشن آون، همان‎طور که از اسم آن‎ هم مشخص است فرهایی هستند که با فن (Fan) مجهز شده اند. فن جریان هوای داغ را در اطراف غذا به صورت یکنواخت پخش می‎کند و فرایند پخت را سریع‎تر. در حالیکه در فرهای معمولی انتقال درجه حرارت تنها از طریق دیواره ها انجام می‎شود به همین دلیل دما در نقاط مختلف آن متفاوت است.

غذا در این فرها سریع‎تر آماده می‎شود زیرا به دلیل وجود فن در این نوع فر حرارت سریعتر در تمام فضای فر بالا رفته و یکنواخت می‎شود.

از این رو فر کانوکشن ۳ سینی اونوکس (Unox) نیز انتخابی مناسب برای تجهیزات فست فود و تجهیزات آشپزخانه صنعتی است.

این فر

  1. مجهز به تکنولوژی Air.Plus (سیستم فن دو سرعته با قابلیت گردش در دوجهت)
  2. مجهز به تکنولوژی Dry.Plus (سیستم خارج کردن رطوبت از محفظه پخت)
  3. مجهز به تکنولوژی Steam.Plus
  4. مجهز به تکنولوژی Protek.Safe (نهایت بازده حرارتی و ایمنی کار)

می باشد.

تزریق بخار به محفظه پخت در اولین دقایق فرآیند پخت تاثیر به سزایی در بافت داخلی محصول و رنگ نهایی آن ایفا می کند. تکنولوژی Steam.Plus به کاربر حرفه ای این امکان را می دهد که میزان بخار مورد نیاز خود را در محدوده دمایی ۴۸ تا ۲۶۰ درجه سانتی گراد تنظیم نماید. فر کانوکشن ۳ سینی اونوکس، دارای سه سینی هرکدام با فاصله ۷۰ میلی متر بوده و ابعاد هر سینی ۴۰*۶۰ سانتی است.

 فر کانوکشن ۳ سینی اونوکس – Unox Oven Convection ,تجهیزات,تجهیزات رستوران - تجهیزات آشپزخانه صنعتی,تجهیزات فست فود

طراحی دکوراسیون سوپر پروتئینی

ماشین ظرفشویی ۵۴۰ بشقاب سیلانوس – Silanos Dishwasher

فر کانوکشن ۳ سینی اونوکس – Unox Oven Convection

فر ,تکنولوژی ,فن ,سینی ,پخت ,مجهز ,به تکنولوژی ,فست فودتجهیزات ,plus سیستم ,را در ,سینی اونوکس

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Melissa's site اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها charderini roudadepa sennpedichga couducsico David's site ::: گام در راه خاکی ::: تبریز سکوریت معاونت پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش شهرستان کنگاور